cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Baklažány s česnekovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15  lilků, sůl, 1/2 dl oleje, 4  cibule,

Omáčka: 6 stroužků česneku, vinný ocet, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Každý očištěný baklažán nakrájíme podélně na čtyři až šest plátků, vložíme do nádoby, osolíme, přikryjeme a necháme asi 10 minut stát. Potom jednotlivé kousky opatrně vyndáme tak, aby neztratily tvar, lehce osušíme a po obou stranách opečeme na oleji. Na talířkách je polijeme omáčkou a posypeme osmaženou cibulí.

www.tacos.cz Omáčka: oloupaný česnek utřeme se solí dle chuti rozředíme vinným octem.

www.tacos.cz Příloha: chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1424x    verze pro tisk

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kreolská tykev

Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)

Lilek smažený

Lilek zapečený se žampiony

Lilková směs