cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
· Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Plněné lilky
Plněné lilky s rýží
(Melanzane ripiene con il riso)
Plněné patlažány
Plněný lilek s mletým masem
Plněný patizon
Provensálská tykev
Provensálské lilky
Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)
Rolka z cukety a kozího sýra
(Roulé courgette et chèvre)
Římská tykev
Smažená tykev - základní předpis
Smažená tykev s česnekem
Smažená tykev s jogurtem
Smažená tykev s jogurtovou omáčkou
Smažená tykev se šunkou
Smažená tykev zapečená se sýrem
Smažené lilky
Smažené tykvové placičky
Smaženky z tykve
Smažený lilek s česnekovou omáčkou