cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
· Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Středomořská plněná tykev
Špagetová tykev Alfredo
Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)
Špagetová tykev po boloňsku
Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou
Tykev dušená s rajčaty
Tykev na houbách s mandlemi a oříšky
Tykev na smetaně
Tykev na způsob chřestu
Tykev plněná kukuřicí
Tykev plněná mletým masem
Tykev plněná pečeným masem
Tykev plněná rýží a mletým masem
Tykev plněná sýrem
Tykev po florentinsku
Tykev po uhersku
Tykev s brambory na smetaně
Tykev se zakysanou smetanou
Tykev smažená na másle
Tykev zapečená s brynzou