cpt. Cook
 

Středomořská plněná tykev

Špagetová tykev Alfredo

Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)

Špagetová tykev po boloňsku

Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev plněná pečeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  tykve (po 300 g), 3 kuličky celého pepře, 20 dkg žampiónů, 40 dkg pečeného masa (vepřové), 6 dkg másla, 1/2 velká cibule, bílý pepř, sůl, 2  vejce, kečup
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve podélně rozkrojíme, omyjeme, ale neloupeme. Dáme je na 5 minut povařit do vody s kuličkami pepře. Žampióny pokrájíme na plátky, pečené maso na malé kousky. Na másle zpěníme na kostičky pokrájenou cibuli, přidáme žampióny a maso a podusíme. Ochutíme bílým pepřem, osolíme a přidáme vejce. Sejmeme z ohně. Z půlek tykví vydlabeme dužninu a tykve plníme připravenou směsí. Pečeme zakryté alobalem v předehřáté troubě 10 minut. Podáváme zalité kečupem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1818x    verze pro tisk

Tykev plněná rýží a mletým masem

Tykev plněná sýrem

Tykev po florentinsku

Tykev po uhersku

Tykev s brambory na smetaně

Tykev se zakysanou smetanou

Tykev smažená na másle

Tykev zapečená s brynzou