cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
· Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Celer dušený na slanině
Celer dušený s vepřovými žebírky
Celer dušený se smetanou a sýrem
Celer plněný masem a houbami
Celer se sýrem po pařížsku
Celer se sýrem smažený
Celer smažený v těstíčku
Celer v sýrovém těstíčku
Celer zapečený s uzeným masem
Celer zapékaný s rajčatovým protlakem
Celer zapékaný s rajskou omáčkou
Celer zapékaný se sýrem
Celerové placičky s vločkami
Celerové pyré
Celerové smaženky I
Celerové smaženky II
Celerové smaženky s bramborami
Celerový řízek po měšťansku
Dušený celer
Dušený celer s bílým vínem