cpt. Cook
 

Celer dušený na slanině

Celer dušený s vepřovými žebírky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celer dušený se smetanou a sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  celery, 8 dkg másla, 15 dkg hladké mouky, sůl, 1/2  citrónu, 1/2 šálek bujónu (masox), 1/2 šálku kysané smetany, 15 dkg tvrdého sýra (parmezán, gouda)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný, oloupaný celer nakrouháme na nudličky, přelijeme horkou vodou s citrónem a chvíli podusíme. Odcezený celer vložíme na rozpuštěné máslo, dusíme a občas podléváme polévkou. Měkký zaprášíme moukou, zalijeme smetanou a povaříme. Před podáváním přidáme strouhaný sýr. Dušený celer podáváme jako příkrm k minutkám nebo pečením. S kouskem masa nebo šunky je to i výborná večeře.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3634x    verze pro tisk

Celer plněný masem a houbami

Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem smažený

Celer smažený v těstíčku

Celer v sýrovém těstíčku

Celer zapečený s uzeným masem

Celer zapékaný s rajčatovým protlakem

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

Celer zapékaný se sýrem

Celerové placičky s vločkami

Celerové pyré

Celerové smaženky I

Celerové smaženky II

Celerové smaženky s bramborami

Celerový řízek po měšťansku

Dušený celer

Dušený celer s bílým vínem