cpt. Cook
 

Celer dušený na slanině

Celer dušený s vepřovými žebírky

Celer dušený se smetanou a sýrem

Celer plněný masem a houbami

Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem smažený

Celer smažený v těstíčku

Celer v sýrovém těstíčku

Celer zapečený s uzeným masem

Celer zapékaný s rajčatovým protlakem

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

Celer zapékaný se sýrem

Celerové placičky s vločkami

Celerové pyré

Celerové smaženky I

Celerové smaženky II

Celerové smaženky s bramborami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celerový řízek po měšťansku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg celeru, 20 dkg uzeného masa, 18 dkg eidamu, 15 dkg žampiónů, 1/2  cibule, 1/2  hřebíček, 1/4  citrónu, sůl, 115 dkg rostlinného oleje, 1/2  vejce, hladká mouka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tenčí plátky celeru uvaříme ve slané vodě s plátkem citrónu, hřebíčkem a cibulí. Polovinu uvařeného celeru položíme na prkénko a na každý plát uložíme plátek uzeného masa a sýra a druhým plátkem celeru vše přikryjeme. Zakryjeme alobalem, zatížíme druhým prkénkem a necháme aspoň hodinu v chladu. Vychladlé řízky máčíme v těstíčku promíchaném se žampióny nakrájenými na nudličky a strouhaným sýrem. Smažíme na oleji na obou stranách.

www.tacos.cz Příloha: brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5631x    verze pro tisk

Dušený celer

Dušený celer s bílým vínem