cpt. Cook
 

Celer dušený na slanině

Celer dušený s vepřovými žebírky

Celer dušený se smetanou a sýrem

Celer plněný masem a houbami

Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem smažený

Celer smažený v těstíčku

Celer v sýrovém těstíčku

Celer zapečený s uzeným masem

Celer zapékaný s rajčatovým protlakem

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

Celer zapékaný se sýrem

Celerové placičky s vločkami

Celerové pyré

Celerové smaženky I

Celerové smaženky II

Celerové smaženky s bramborami

Celerový řízek po měšťansku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušený celer

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 malých celerů, máslo, moučkový cukr, šťáva z pečeně
zkopírováno z http://www.tacos.cz Malé celery očistíme, vložíme na 1/2 hodiny do studené vody a necháme pak na sítu dobře okapat. Mělkou nádobu vymažeme máslem, posypeme troškou práškového cukru, vložíme do ní celery a podlijeme takovým množstvím šťávy z pečeně, aby celery byly pokryty. Navrch položíme bílý papír a v troubě dusíme tak dlouho, až jsou celery měkké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2809x    verze pro tisk

Dušený celer s bílým vínem