cpt. Cook
 

Celer dušený na slanině

Celer dušený s vepřovými žebírky

Celer dušený se smetanou a sýrem

Celer plněný masem a houbami

Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem smažený

Celer smažený v těstíčku

Celer v sýrovém těstíčku

Celer zapečený s uzeným masem

Celer zapékaný s rajčatovým protlakem

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

Celer zapékaný se sýrem

Celerové placičky s vločkami

Celerové pyré

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celerové smaženky I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 velký celer, 1/2 lžíce másla, 1/2 šálek rýže (vařené), 2  vejce, sůl, vývar, strouhanka, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytý oloupaný celer ustrouháme na hrubém struhadle, vložíme na rozehřáté máslo, podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme asi 1/4 hodiny. Pak přidáme okapanou vařenou rýži a obojí dusíme do vysmahnutí šťávy. Směs přendáme do mísy a do polovychladlé přidáme žloutky a zahustíme čerstvou strouhankou. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme placičky nebo válečky, obalíme je v rozšlehaných bílcích, ve strouhance a smažíme v oleji jen krátce, protože přísady jsou předvařeny. Podáváme jako přílohu k pečením, jako samostatný pokrm se saláty nebo s tatarskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4131x    verze pro tisk

Celerové smaženky II

Celerové smaženky s bramborami

Celerový řízek po měšťansku

Dušený celer

Dušený celer s bílým vínem