cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
· Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)
Lilek smažený
Lilek zapečený se žampiony
Lilková směs
Lilkové nočky s rajčaty a bazalkou
(Gnocchi di melanzane con pomodorini e basilico)
Lilkový flan
(Flan di melanzane)
Lilky plněné masem
(Berenjenas rellenas de carne)
Marinovaný lilek
Máslová tykev plněná kuřecím masem
Nadívaná tykev Matterhorn
Nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou
Nadívané lilky
(Aubergines farcies)
Nádivka z tykve
Patizony po jihomoravsku
Pečený lilek se sýrem a medem
Placky z patisonů
Plněná tykev (ďurgeta) I.
Plněná tykev (ďurgeta) II.
Plněná tykev s koprovou omáčkou
Plněná tykev se šunkou