cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cukety po provensálsku

Courgettes à la provencale

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  cuket, 6  rajčat, 3 stroužky česneku, zelená petrželka, sůl, mletý pepř, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte cukety a dejte je do rendlíku osmahnout do oleje. Když jsou cukety už téměř upečené, přidejte půlky rajčat. Osolte, opepřete a nechte zezlátnout. Obraťte rajčata, ale tak, aby se vám nerozpadla. Když jsou upečená, posypte česnekem a nasekanou petrželkou a okamžitě podávejte.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 2430x    verze pro tisk

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kreolská tykev

Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)

Lilek smažený

Lilek zapečený se žampiony

Lilková směs