cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Caponata

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Dýně plněná sušeným ovocem
(Potiron farci aux fruits secs)

Gratinovaná cuketa s rajčaty a sýry
(Gratin de courgette, tomate, mozzarella et basilic)

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chlupatá smažená tykev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  tykve (asi po 400 g), sůl, 2 lžíce hladké mouky, 2  vejce, 1/2 velká cibule, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná. Osolíme. Z mouky a vajec si připravíme vláčné těstíčko, které podle potřeby můžeme rozředit vodou. Na hrubém struhadle nastrouháme do těstíčka cibuli. Kolečka tykve obalujeme v cibulovém těstíčku a rychle smažíme na rozehřátém oleji. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2617x    verze pro tisk

Kari z tykve

Kokosové kari z máslové dýně a kešu

Kreolská tykev