cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Baklažány smažené

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  lilků, 2  vejce, 10 dkg hladké mouky, 1/8 l mléka, sůl, 115 dkg tuku na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Baklažány oloupáme, nakrájíme na plátky. Z vajec, mouky a mléka uděláme těstíčko jako na kapání. Plátky baklažánů osolíme, namáčíme do těstíčka a v horkém tuku smažíme. Podáváme čerstvé s bramborovou kaší.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1875x    verze pro tisk

Baklažány zapečené

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kreolská tykev

Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)

Lilek smažený

Lilek zapečený se žampiony

Lilková směs