cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
· Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Mořidlo na zvěřinu
Naložený zajíc s pikantní omáčkou
Pastýřské trhance
(Andrajos)
Paštika ze zaječího masa
Pečené zaječí kýty (marinované)
Plněný zajíc pečený
Podlužácký zvěřinový špíz
Ragú ze srnčí plece
Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou
Sekaná ze zaječí kýty
Sekanina ze zvěřiny
Slovácká dančí kýta se žampióny
Srnčí bifteky
Srnčí hřbet
Srnčí hřbet
Srnčí hřbet po bádensku
Srnčí hřbet přírodní
Srnčí kýta
Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně
Srnčí kýta po staročesku