Srnčí hřbet
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 kg srnčího hřbetu, 10 dkg slaniny, 15 dkg šunky, 2 šalotky, 10 dkg másla, 1/2 menší celer, 1/2 petržel, 1/2 mrkev, špetka šalvěje, bedrník, 3 hřebíčky, 1/2 lžička kaparů, 1/8 l kysané smetany, sůl, mletý pepř, 1/2 l kyselého mléka na naložení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hřbet naložíme do kysaného mléka na několik dnů. Pak necháme okapat, maso protáhneme slaninou a šunkou a dáme na rozpálené máslo s šalotkami a s kořenovou zeleninou. Přidáme koření a pečeme. Ke konci pečení přidáme kapary a poléváme kysanou smetanou.