cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
· Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Afghánské ragú ze zvěřiny
Brněnský dančí steak
Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou
Dušená jelení kýta s borůvkami
Dušený jelen na houbách
Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré
Jelení hřbet marinovaný
Jelení hřbet pečený v bylinkách
Jelení ragú na červeném víně
Jelení soté po břeclavsku
Jelení steak na žampiónech
Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)
Kančí hřbet s pikantní omáčkou
Kančí maso I.
Kančí maso II.
Kančí maso III.
Kančí medailonky
Kančí na víně
Kotlety z divočáka
Krumlovský srnčí guláš