omáčka: ořezy z masa, 2 lžíce brusinek, 15 cl červeného vína, bylinková směs (majoránka, tymián, rozmarýn), 1/2 stroužek česneku, 15 kuliček jalovce, 6 lžic demi glace, 4 kostky čokolády, aceto balsamico, sůl,
grilovaná zelenina: 1/2 stroužek česneku, 15 snítek tymiánu, 1/2 paprika, 1/2 salátový fenykl, 1/2 cuketa, olivový olej, mletý pepř, sůl
www.tacos.cz Do pánve po jelením hřbetu vložíme ořezy z masa, opečeme je, přidáme brusinky, červené víno a bylinky, česnek na plátky, kuličky jalovce, demi glace a redukujeme na konzistenci omáčky. Poté přecedíme, rozpustíme pár čtverečků čokolády, ochutíme několika kapkami balsamikového octa a solí a podáváme k masu se zeleninou.
www.tacos.cz Česnek a tymián nasekáme najemno, papriku, fenykl a cuketu nakrájíme na delší tenké plátky. Na pánvi na troše oleje opečeme zeleninu dozlatova, otočíme a přidáme česnek s tymiánem.
www.tacos.cz Příloha: polenta