cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kančí maso III.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  kančí kýta, mletý pepř, sůl, jalovec, červené víno, 2  bobkové listy, 2 lžíce vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kančí kýtu očistíme, zbavíme silné kůže a řádně potřeme pepřem, soli a tlučeným jalovcem. Smícháme stejný díl vody a červeného vína, přidáme bobkové listy, vložíme do toho připravenou kýtu a vaříme do měkka. Pak ji přendáme do kastrolu, podlejeme sádlem a stejným množstvím vývaru z kýty a na plotně upečeme. Měkké maso nakrájíme, šťávu zahustíme trochou mouky, přidáme šípkovou zavařeninu, povaříme, část omáčky nalejeme na upravené maso, ostatní podáváme v omáčníku.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 8193x    verze pro tisk

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš