cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jelení steak na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg jelení kýty, 115 dkg másla, 1/4 l smetany, mletý pepř, sůl, 1/2 velká cibule, 10 dkg oleje, 20 dkg žampiónů, 1/2 lžíce hladké mouky, brusinkový kompot, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách. Řízky vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, krátce vše podusíme a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Uvedeme do varu, vložíme řízky a zvolna dusíme. Omáčku dochutíme citrónem. Podáváme zdobené brusinkami s jemnými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6379x    verze pro tisk

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš