cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kančí na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kančího masa, 1/2 velká cibule, 3  rajčata nebo lžíce protlaku, 8 dkg tuku, 1/8 l vína, sůl, mletý pepř, tymián, bobkový list, nové koření, jalovec
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso předem naložíme do kyselého mléka na 2 až 3 dny. Pak je z mléka vyjmeme, osušíme, osolíme a opepříme a vložíme na pekáč s horkým omastkem, přidáme nakrájenou cibuli, rajčata či protlak a koření a pečeme při dobrém ohni za občasného podlévání. Když je maso měkké, přidáme víno. Na konec přecedíme šťávu na nakrájené maso do mísy. Zvlášť podáme ještě šípovou omáčku (viz Omáčky).

www.tacos.cz Dobrá sestava: Kančí na víně a jemný knedlík, šípková omáčka, která, je-li účelné vařena, přidá vitamin C.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 8146x    verze pro tisk

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš