cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jelení ragú na červeném víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg jelení plece, 15 dkg cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 8 dkg švestkových povidel, 6 dkg rybízového džemu, 1/2 dl červeného vína, 1/2 lžíce cukru krupice, sůl, ocet, směs Hubert na zvěřinu (divoké koření), 1/2 lžíce hladké mouky, drcený pepř, pórek, 10 dkg žampiónů, 10 dkg kořenové zeleniny, pomeranč na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolku na oleji osmahneme dozlatova kořenovou zeleninu. Dále přidáme cukr, pokrájenou cibuli a vše osmahneme. Hnědočervenou směs zastříkneme vínem. Přidáme koření, maso nakrájené na širší nudle, osolíme a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme do druhého kastrolku, základ zaprášíme moukou a osmahneme. Dále přidáme protlak, švestková povidla, rybízový džem, zalijeme a náležitě povaříme. Poté přecedíme na maso, přidáme na plátky nakrájené žampióny a ještě krátce povaříme.

www.tacos.cz Příloha: toasty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 9707x    verze pro tisk

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš