cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jelení soté po břeclavsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg jelení kýty, 115 dkg oleje, 115 dkg cibule, 15 dkg anglické slaniny, 1.15 dl červeného vína, 1/2 lžíce hladké mouky, brusinkový kompot, citrón, 15 dkg mandlí, saturejka, tymián, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s moukou, solí, pepřem, špetkou tymiánu a saturejkou a necháme v chladničce asi hodinu odležet. Pak na pánvi rozehřejeme olej, maso zprudka opečeme a přidáme na jemné nudličky nakrájenou slaninu. Poté přidáme na hrubo nakrájenou cibuli, loupané a opražené mandle, červené víno a šťávu z brusinek. Necháme podusit a dochutíme. Podáváme zdobené kolečkem citrónu s brusinkami. Jako přílohu můžeme zvolit buď dušenou rýži, nebo bramborové hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6086x    verze pro tisk

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš