cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kančí maso I.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  kančí kýta, červené víno, vinný ocet, sůl, mletý pepř, bobkový list, cibule, mrkev
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tučné kančí maso (nejlepší je kýta) několikrát řádně vypereme, stočíme, povážeme motouzem a uvaříme ve směsi, kterou připravíme z červeného vína, do kterého přidáme trochu vinného octa, sůl, pepř, bobkový list, cibuli a mrkve. Měkké maso vyndáme, nakrájíme a můžeme podávat teplé i vychladlé se šípkovou zavařeninou a s octovým křenem.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 10702x    verze pro tisk

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš