cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
· Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Srnčí kýta s omáčkou
Srnčí perkelt
Srnčí plec podle paní nadlesní
Srnčí steak s bylinkovým máslem
Srnčí steaky s lískovými oříšky
Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče
Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny
Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)
Zaječí kýty s parmezánem
Zaječí perkelt
Zaječí sekaná
Zaječí sekaná pečeně
Zajíc dušený s bílým vínem
Zajíc na černo
Zajíc na černo
Zajíc na smetaně
Zajíc na smetaně
Zajíc přírodní cibuláč
Zvěřinová paštika
Zvěřinový špíz Křivoklát