cpt. Cook
 

Srnčí kýta s omáčkou

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zaječí kýty s parmezánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  zaječí kýty, 10 dkg slaniny, 1/2 šálek kořenové zeleniny, 3 stroužky česneku, 1/2  bobkový list, 3 zrnka nového koření, 3 zrnka jalovce, 2  rajčata nebo lžička rajčatové pasty, 1/2  cibule, 1/2 dl červeného vína, 15 dkg parmazánu nebo čedaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněné maso nakrájíme na kostky a každou protkneme slaninou. Zbylou slaninu do sklovita vyškvaříme, přidáme cibuli, pokrájenou kořenovou zeleninu, usekaný česnek a maso na tomto základě opečeme. Mírně podlijeme, přidáme koření a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme oloupaná rajčata a dokončíme zalitím vína a krátce je povaříme. Maso z omáčky vyjmeme, omáčku mixujeme. Maso polité omáčkou sypeme na talířích strouhaným sýrem.

www.tacos.cz Příloha: jemné noky, makaróny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1930x    verze pro tisk

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát