cpt. Cook
 

Srnčí kýta s omáčkou

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zvěřinová paštika

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zvěřinového ořezu (kančí, dančí, srnčí), 30 dkg drůbežích jater, 115 dkg slaniny (bez kůže), 15 dkg cibule, 10 dkg smetany 33%, 15 dkg mandlí, 10 dkg brusinek, 1/2 dl červeného vína, sůl, směs Hubert na zvěřinu (divoké koření), worcestrová omáčka, kečup, škrobová moučka, 2  vejce, pomeranč, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu a cibuli. Zlehka osmahneme, přidáme směs zvěřinového masa, sůl, koření. Později přidáme drůbeží jatérka, zakápneme worcestrem, kečupem a hořčicí. Zalijeme vínem a dusíme doměkka. Po zchladnutí vše náležitě semeleme a vyšleháme se smetanou a vejcem. Tuto vzniklou fáš dáme do formy a necháme důkladně ztuhnout. Před servírováním krájíme na jednotlivé porce, které zdobíme řezy citrónu, mandlemi apod. Podáváme s bílým pečivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3415x    verze pro tisk

Zvěřinový špíz Křivoklát