cpt. Cook
 

Srnčí kýta s omáčkou

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí steaky s lískovými oříšky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 plátků ze srnčího hřbetu, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2  vejce, 10 dkg lískových ořechů, 4.215 dl broskvového kompotu, 4 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Steaky potřeme olejem. Rozkvedláme vejce, mouku, sůl, pepř. Maso obalujeme nejprve v těstě, pak v sekaných oříškách a pevně je přitlačíme. Steaky položíme vedle sebe. Broskve nakrájíme na kousky. Máslo rozpustíme v pánvi, smažíme na něm steaky, několikrát obrátíme. Steaky přendáme na mísu. Broskve na pánvi opečeme dozlatova a přidáme k masu. Šťávu uvolníme trochou broskvové šťávy, povaříme, ochutíme na nalijeme na ovoce.

www.tacos.cz Příloha: bramborová kaše

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1930x    verze pro tisk

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát