zkopírováno z http://www.tacos.cz Zajíce odblaníme, protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky a dáme na horký olej osmahnout, přidáme divoké koření, trochu octa a mírně zalijeme vodou. Do základu vložíme zajíce, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Měkkého zajíce vyjmeme, základ zahustíme připravenou jíškou z másla a hladké mouky, zalijeme mlékem a vodou, rozšleháme a vaříme. Dochutíme hořčicí, cukrem, octem, přidáme bílé víno, citrónovou šťávu a před koncem vaření smetanu. Omáčku rozmixujeme nebo propasírujeme a procedíme do čistého hrnku. Zajíce nasekáme na porce a při podávání přeléváme smetanovou omáčkou.
www.tacos.cz Příloha: houskové knedlíky a brusinkový kompot