cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí kýta s omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  srnčí kýta, sůl, slanina, ocet, kořenová zelenina, citrónová kůra, mletý pepř, bobkový list, tymián, kysaná smetana, hladká mouka, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Srnčí kýtu opereme, vykostíme, osolíme a protáhneme slaninou. Svaříme vodu s octem, přidáme kořenovou zeleninu, citrónovou kůru, pepř, bobkový list a tymián. Nalejeme na maso, které pak v troubě upečeme. Měkké maso vyndáme, šťávu zahustíme kyselou smetanou, do které jsme zakvedlali mouku, přidáme kousek másla a omáčku nalejeme na pokrájené maso.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 2708x    verze pro tisk

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

Srnčí steak s bylinkovým máslem

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát