cpt. Cook
 

Srnčí kýta s omáčkou

Srnčí perkelt

Srnčí plec podle paní nadlesní

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srnčí steak s bylinkovým máslem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg srnčí kýty, sůl, worcestrová omáčka, 3 dkg rostlinného oleje,

bylink. máslo: 15 dkg másla, 15 dkg žampiónů, kapary, 1/2  cibule, citrónová kůra, zelená petrželka, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Srnčí kýtu odblaníme a nakrájíme na tlusté plátky, naklepeme je lehce paličkou, upravíme na steak, osolíme a opepříme.

www.tacos.cz Podušené žampióny, kousek citrónové kůry, cibuli, zelenou petrželovou nať a kapary drobně rozsekáme, osolíme a propracujeme s máslem. Upravíme váleček a necháme u ledu ztuhnout.

www.tacos.cz Na rozpáleném oleji pečeme steak na každé straně asi 3 minuty. Hotový steak dáme na nahřátý talíř a na povrch položíme kousek připraveného bylinkového másla.

www.tacos.cz Příloha: smažené brambory a různé zeleninové saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3445x    verze pro tisk

Srnčí steaky s lískovými oříšky

Srnčí svíčková šéfkuchaře Friče

Tekuté mořidlo k nakládání zvěřiny

Viltwallenbergare
(Švédské karbenátky z divočiny)

Zaječí kýty s parmezánem

Zaječí perkelt

Zaječí sekaná

Zaječí sekaná pečeně

Zajíc dušený s bílým vínem

Zajíc na černo

Zajíc na černo

Zajíc na smetaně

Zajíc na smetaně

Zajíc přírodní cibuláč

Zvěřinová paštika

Zvěřinový špíz Křivoklát