cpt. Cook
 

Mořidlo na zvěřinu

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

Ragú ze srnčí plece

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekaná ze zaječí kýty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  zaječí kýty, 20 dkg slaniny, 1/2  houska, mléko, 1/2  vejce, sůl, mletý pepř, 2 dl kysané smetany, hladká mouka, 2  žloutky, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zaječí kýtky vykostíme, maso umeleme se slaninou slaninou a s houskou navlhčenou v mléce. Přidáme vejce, sůl, špetku pepře, vše smícháme, uděláme dlouhou šišku a pečeme ji v troubě. Podléváme troškou vody. Pak šťávu zahustíme kyselou smetanou, do které jsme rozkvedlali trochu mouky, přidáme žloutky, přilejeme trochu vody a citrónovou šťávu. Omáčku povaříme a nalejeme ji na sekanou, kterou jsme nakrájeli na plátky.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 1947x    verze pro tisk

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku