cpt. Cook
 

Mořidlo na zvěřinu

Naložený zajíc s pikantní omáčkou

Pastýřské trhance
(Andrajos)

Paštika ze zaječího masa

Pečené zaječí kýty (marinované)

Plněný zajíc pečený

Podlužácký zvěřinový špíz

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ragú ze srnčí plece

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg srnčí plece, 3 kostky kostkového cukru, 115 dkg kořenové zeleniny, 10 dkg másla, 10 dkg slaniny, 2 lžíce estragonového octa, 1/2 sklenka červeného vína, 1/2  cibule, 15 zrnek mletého pepře, 6 kuliček jalovce, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžička citrónové kůry, 1/2 lžíce chleba (chlebových drobků), 1/2 lžíce rybízové marmelády (nebo brusinkové), sůl, 1/2  bobkový list, 1/2 snítka tymiánu, 4 zrnka nového koření
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odleželé maso se nakrájí na větší kousky. Na kastrol dáme cukr, slaninu nakrájenou na kostky, dále máslo, kořenovou zeleninu a cibuli. Opražíme dohněda. Vložíme maso, opečeme a podlijeme vodou. Přidáme ocet, víno, koření a dusíme. Když je maso měkké, zahustíme základ chlebem, přidáme zavařeninu, citrón a omáčku ochutíme, popřípadě přidáme vodu či víno.

www.tacos.cz Příloha: knedlík

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3735x    verze pro tisk

Roláda z kančí kýty s houbovou omáčkou

Sekaná ze zaječí kýty

Sekanina ze zvěřiny

Slovácká dančí kýta se žampióny

Srnčí bifteky

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet

Srnčí hřbet po bádensku

Srnčí hřbet přírodní

Srnčí kýta

Srnčí kýta nebo hřbet na smetaně

Srnčí kýta po staročesku