cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
· Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)
Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)
Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)
Artyčoky florentské
Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú
Artyčoky se strouhanou houskou
Bambusové puky s houbami
Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)
Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)
Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)
Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem
Černý kořen dušený
Černý kořen s míchanými vejci
Černý kořen s vejci
Černý kořen se smetanou
Černý kořen se sýrovou omáčkou
Černý kořen smažený
Černý kořen v pivním těstíčku
Černý kořen vařený
Černý kořen zapečený se sýrem