cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čekanka se šunkou

Endives au jambon

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  čekankových puků, 6 plátků šunky, 1.15 dl smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařte větší čekankové puky 15 minut v osolené vodě na mírném ohni. Vyjměte je a nechte dobře okapat. Zabalte každou čekanku do plátku šunky. Vložte na máslem vymaštěnou zapékací mísu. Osolte, opepřete a zalijte smetanou. Dejte na čtvrt hodiny do dobře vyhřáté trouby.
vloženo 06.08.2007    zobrazeno 1410x    verze pro tisk

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem

Černý kořen zapékaný