cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Černý kořen s míchanými vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg černého kořene, sůl, 1/2  citrónu, 15 dkg másla, 6  vajec, pažitka, 2 lžíce smetany, 3 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Černý kořen očistíme a klademe hned do okyselené vody, aby nezčernal. Pak ho nakrájíme na kolečka, vložíme na máslo a dusíme do měkka. Vejce rozšleháme se smetanou, osolíme a vlijeme na zeleninu. Mícháme a když vejce ztuhnou, posypeme povrch strouhaným sýrem a nasekanou pažitkou nebo zelenou petrželí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2647x    verze pro tisk

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem