cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
·
Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
· Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Černý kořen zapékaný
Dušené okurky
Dušené ředkvičky
Gratinovaná čekanka v šunce
Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)
Kukuřice se slaninou a bylinkami
Kukuřice v těstíčku
Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)
Mozeček z ředkviček
Okurky dušené
Okurky plněné masem
Okurky plněné syrovou zeleninou
Okurky po polsku
Okurky s houbami
Okurky s koprovou omáčkou
Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)
Plněné okurky
Plněné okurky po bulharsku
Plněné vinné listy z Řecka
Restované sladké brambory s višněmi a pekany