cpt. Cook
 

Černý kořen zapékaný

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky dušené

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg okurek, 3  rajčata, 10 dkg tuku, 1/8 l kysané smetany nebo mléka, 2 lžičky hladké mouky, sůl, kopr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurky oloupeme, rozpůlíme, vybereme jádra a potom nakrájíme na drobné kousky nebo plátky. Přidáme sůl a dusíme je na tuku s rozkrájenými rajčaty. Když okurky změknou, zalijeme je smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, a krátce povaříme. Hotový pokrm zasypeme drobně usekaným koprem a podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2024x    verze pro tisk

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany