cpt. Cook
 

Černý kořen zapékaný

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Polsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky po polsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg okurek, 4 dkg tuku, 10 dkg veky, 4  vejce, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané okurky zbavíme jader, nakrájíme na malé kostičky a povaříme asi 6 minut ve slané vodě. Vodu scedíme, okurky vložíme na pánev na polovinu tuku a osmahneme. Přendáme na mísu a posypeme vařenými, nadrobno rozsekanými vejci a pepřem. Zbylý tuk rozehřejeme na pánvi, přidáme k němu najemno nastrouhanou střídku z veky a dorůžova ji osmažíme. Touto osmahnutou střídkou posypeme směs na míse. Povrch posypeme rozsekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2111x    verze pro tisk

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany