cpt. Cook
 

Černý kořen zapékaný

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky plněné syrovou zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg salátové okurky, 20 dkg rajčat, 12 dkg zelí, 1/2  vejce, 2 dl kysané smetany, sůl, kopr, ocet
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané okurky rozpůlíme po délce, vybereme semena a vyhloubíme jako lodičky. Rajčata a vydlabanou dužninu okurek drobně pokrájíme, zelí jemně nakrouháme, přidáme rozsekané natvrdo uvařené vejce. Vše smícháme s polovinou smetany, podle chuti přisolíme a okyselíme. Naplníme tím okurky. Na talíři polijeme zbytkem smetany a posypeme koprem. Podáváme jako předkrm nebo jako letní večeři.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2023x    verze pro tisk

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany