cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Brněnské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, 1.15 lžíce másla nebo olej,  trochu hladké mouky, 4 stroužky česneku, 1/2 středně velká cibule, 15 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, na okraji nařízneme a posolíme. Na koncích každou nakrojíme jako kapsu a do otvoru strčíme po půlce na plocho rozkrojeného velkého stroužku česneku. Na středu protkneme 2 proužky slaniny. Poprášíme je moukou a na tuku po obou stranách opečeme. Pak přidáme na tenké proužky nakrájenou cibuli, opečeme ji s masem a mírně podlité dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: rýže, těstoviny, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4111x    verze pro tisk