cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Beninská špenátová omáčka

Sauce feuille beninoise

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  špenát nebo listy lilku, 2  cibule, česnek, 2 kostky bujónu (masox), olej, hovězí maso, 2  krabi, mletý pepř, mletá paprika, pistácie, 1/2  rajče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánev či do kastrolu dejte trochu oleje a předem nasolené a okořeněné maso. Přidejte cibule nakrájené na plátky, rajče a kostky masoxu. 5 minut smažte. Přidejte vodu, ale jen množství nezbytné pro vaření masa a krabů. Až bude maso uvařené, nenechte vypařit všechnu vodu. Přidejte mleté pistácie a mletou papriku. Povařte na mírném ohni, přidejte povařené listy lilku nebo špenátu a zbytek oleje (podle vlastního uvážení). Vše ještě chvíli smažte.
vloženo 06.08.2007    zobrazeno 2642x    verze pro tisk

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky