cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bifteky s drůbežími játry

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  bifteků, olej, mletý pepř, sůl, 40 dkg drůbežích jater, 8 dkg slaniny, 2 dkg másla, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme odblaněná játra a osmahneme je. Potom je nakrájíme na tenké plátky. Odblaněné bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přeložíme je na mísu, olej z pánvičky slijeme, na pánvičku přidáme játrovou směs, sůl, několik kapek worcesterské omáčky, máslo a 2 lžíce vody. Směs prohřejeme, nalijeme na bifteky a podáváme. Vhodná příloha jsou smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3713x    verze pro tisk

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky