cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Řecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Biftek po řecku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, 6 dkg rostlinného oleje, 215 dkg rajčat, 215 dkg paprik, 15 dkg slaniny, 30 dkg rýže, sůl, 1/2  cibule, 1/2 dl kečupu, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži prokvedláme v horké vodě, dobře propláchneme a dáme do kastrolku. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme tuk, povaříme na plotně a pod poklicí dodusíme v troubě doměkka. Na 1 šálek rýže dáváme 1.5 šálku vody. Z očistěné svíčkové nakrájíme bifteky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený olej a opékáme po obou stranách asi 5 minut. Hotové vyjmeme a do tuku vložíme nakrájenou cibuli, plátky rajských jablíček a nakrájenou papriku a podusíme. Přidáme uvařenou rýži a promícháme. Upravíme na talíř, položíme na ni biftek a přelejeme na kostičky nakrájenou rozškvařenou slaninou smíchanou s horkým kečupem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4251x    verze pro tisk

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky