cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bifteky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  bifteky ze svíčkové, sůl, olej, máslo, pomeranč, worcestrová omáčka, 2  olivy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky masa tupou stranou nože naklepeme po obou stranách, osolíme, potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom je opékáme na rozpáleném oleji po každé straně asi 5 minut. Při obracení do masa nepícháme. Do zbylé šťávy přidáme máslo, připečené části šťávy seškrábeme, aby se šťáva zabarvila a zakapeme worcesterem. Na bifteky položíme plátky pomeranče, olivu a přelijeme horkou šťávou. Podáváme s rýží nebo s opékanými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4399x    verze pro tisk

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky