cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bechyňský lázeňský měšec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 15 dkg kečupu, 215 dkg pórku, 10 dkg měkkého salámu, 15 dkg slaniny, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 15 dl vývaru, 4 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, hodně rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme kečupem, naplníme nakrájeným pórkem, salámem, slaninou, upravíme do tvaru měšce a zavážeme nití. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme měšce, opečeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Dochutíme solí a kečupem a šťávu přecedíme na měšce. Podáváme s rýží, brambory či těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4223x    verze pro tisk

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky