cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Basturma

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové, 2  cibule, 1/2 lžíce vinného octa, 10 dkg mladé cibulové natě, 20 dkg rajčat, 1/2  citrónu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kousky masa marinujeme dvě až tři hodiny se solí, pepřem, octem a s jemně nakrájenou cibulí. Na rožni opékáme na dřevěném uhlí osm až deset minut. Podáváme s nakrájenými rajčaty, s nakrájenou cibulí i s cibulovou natí a s plátky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5915x    verze pro tisk

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky