cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

Biftek Loira

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bifteky s bylinkovým máslem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky hovězí svíčkové, 1/2 lžíce strouhanky, 2 lžíce oleje,

Bylinkové máslo: 10 dkg másla, 1/2  nakládaná okurka, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2  citrónu, zelená petrželka, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurku, cibuli, česnek, kousek citrónové kůry a zelenou petržel jemně usekáme a utřeme s máslem. Uděláme váleček a dáme jej do chladničky. Bifteky naklepáme obráceným nožem, osolíme, obalíme v jemně prosáté strouhance a opečeme po obou stranách asi 4 minuty na rozpáleném oleji. Pak je přendáme na mísu, na každý biftek dáme kolečko bylinkového másla, ozdobíme snítkou zelené petržele a obložíme smaženými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4041x    verze pro tisk

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky