Bifteky s bylinkovým máslem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 4 plátky hovězí svíčkové, 1
/2 lžíce strouhanky, 2 lžíce oleje,
Bylinkové máslo: 10 dkg másla, 1/2 nakládaná okurka, 1/2 cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 citrónu, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurku, cibuli, česnek, kousek citrónové kůry a zelenou petržel jemně usekáme a utřeme s máslem. Uděláme váleček a dáme jej do chladničky. Bifteky naklepáme obráceným nožem, osolíme, obalíme v jemně prosáté strouhance a opečeme po obou stranách asi 4 minuty na rozpáleném oleji. Pak je přendáme na mísu, na každý biftek dáme kolečko bylinkového másla, ozdobíme snítkou zelené petržele a obložíme smaženými brambory.