cpt. Cook
 

Americký biftek

Anglická pečeně (rostbíf)

Anglický rostbíf

Badyánové maso

Basturma

Bechyňský lázeňský měšec

Beninská špenátová omáčka
(Sauce feuille beninoise)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Biftek Loira

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové, 1/2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce rumu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bifteky posolíme a opepříme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a bifteky opečeme po obou stranách. Hotové maso odstraníme a držíme v teple. Na pánev přidáme rum, dobře zamícháme a vzniklou omáčku nalijeme na bifteky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3068x    verze pro tisk

Biftek po námořnicku

Biftek po řecku

Bifteky

Bifteky pravé

Bifteky s banány

Bifteky s bylinkovým máslem

Bifteky s drůbežími játry

Boef Stroganoff

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí po burgundsku)

Bœuf bourguignon
(Burgundské hovězí)

Brněnské roštěnky