cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
· Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Bruselské hovězí
Budvarská roštěná
Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)
Carbonada criolla
Celerové nudličky s hovězím masem
Cso koggi bokum
Dahomské calalou
Dánské hovězí
Debrecínská svíčková pečeně
Domácí rostbeef
Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou
Dušená pečeně na rajčatech
Dušené hovězí maso na hřebíčku
Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou
Dušené hovězí na cibulce s brambory
Dušené hovězí plátky I
Dušené hovězí plátky II
Dušené hovězí plátky se zeleninou
Dušené maso po finsku
Dvojitá roštěnka