cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Debrecínská svíčková pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hovězí svíčkové, sůl, 2  cibule, 8 dkg slaniny, 2 lžíce oleje, 215 dkg čerstvých hub, 3 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce mleté papriky, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Polovinu slaniny nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, na ní dozlatova osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a kmín, krátce zamícháme, přidáme protlak, za stálého míchání osmahneme. Maso posolíme, vložíme do základu, podlijeme a dusíme v troubě. Mírně podléváme a obracíme. Houby nakrájíme nadrobno a dusíme na oleji asi 30 min. Maso vyjmeme z pekáče, šťávu přecedíme, případně zředíme. Maso se šťávou vrátíme na pekáč, přidáme houby, zbylou slaninu nakrájíme na plátky, dáme na maso a dusíme v troubě doměkka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2986x    verze pro tisk

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka